Groot fan geworden

Meer dan zeven jaar geleden kwam de familie Van Willigen voor het eerst in contact met DE NOOD. Via internet werd gezocht naar aparte klassieke verlichting van degelijke kwaliteit. "We kwamen terecht bij DE NOOD na een bezoek aan Slot Loevestein, waar ook armaturen van DE NOOD zijn geplaatst," vertelt Gertjan van Willigen. "DE NOOD bleek een ambachtelijk bedrijf met veel vakmanschap en dat was precies wat wij zochten. In 2010 hebben we een vrijstaande dijkwoning laten bouwen in Gorinchem. Dit huis is geheel uitgevoerd in klassieke stijl met onder andere knipvoegen, authentiek lijstwerk en Belgisch hardstenen trappen. Het is bij uitstek geschikt voor de lampen van DE NOOD, waar wij groot fan van zijn geworden. We hebben inmiddels mastarmaturen ‘Den Haag', gevelarmaturen ‘Binnenhof' en gevelarmaturen van het model `Scheveningen' aan en om het huis. Een armatuur van DE NOOD is niet de goedkoopste verlichtingsoplossing, maar absoluut wel één van de mooiste en duurzaamste. We genieten dagelijks van de prachtige armaturen."

 

Gertjan van Willigen

Gorinchem

Buitenverlichting testimonials DE NOOD


Je denkt dat ze er altijd al hingen

"Bij dit huis hoorde eigenlijk impliciet de verplichting om het zó te renoveren dat je het bij wijze van spreken niet zou kunnen zien. We zijn daar met de hulp van onze vertrouwde aannemer goed in geslaagd. Details zijn in zo'n proces erg belangrijk. Ik bedoel dan bijvoorbeeld het hang- en sluitwerk, het lakwerk en de kleurkeuze. De lantaarns van DE NOOD passen ook in die rij. Zó op hun plaats dat je denkt dat ze er altijd al hingen."

 

 

Dhr. Nijman

Rotterdam

Buitenverlichting testimonial DE NOOD


Veel aandacht voor de wensen van de klant

 "DE NOOD is een onderneming waar 'ambacht' en 'maatwerk' voorop staan. Een onderneming die klassevolle verlichting kan produceren op dezelfde manier als tientallen jaren terug. Er wordt veel aandacht geschonken aan de wensen van de klant. Bij Graanmarkt 13 te Antwerpen heeft dit geresulteerd in een sober verlichte voorgevel met veel uitstraling. Kortom: een onderneming zoals een onderneming moet zijn!"

 

 

Ilse Cornelissens

Graanmarkt 13, Antwerpen (BE)

Buitenverlichting testimonail DE NOOD


 

De finishing touch van onze woningen

"DE NOOD is voor ons een logische aanvulling op onze bouwprojecten. De collectie van DE NOOD past vrijwel altijd op onze gebouwen. Voor onze monumenten is een lantaarn uit de juiste tijd een verfraaiing die het geheel compleet maakt. Onze nieuwbouwprojecten hebben vaak een sterke verbinding met het verleden; oude klinkers, smeedijzeren veranda's en hekwerken, poortjes en serres. Kortom alles wat sfeer en ambiance geeft aan de woonomgeving. Het top adres voor buitenverlichting is voor ons al jaren DE NOOD. Eigenlijk zijn de lantaarns van DE NOOD voor ons the 'finishing touch' van onze woningen. Met een levensduur van meer dan honderd jaar kun je bovendien van een bijzonder duurzaam product spreken!"

 

Mathile Brandts

Villa Pera, Baarn

Buitenverlichting testimonial DE NOOD

 

 

Kennisrijke, hulpvaardige mensen

"In de loop der jaren hebben wij in samenwerking met DE NOOD de buitenverlichting van verschillende landhuizen en kastelen en de bijhorende parken prachtig kunnen voltooien, zoals Schlosshotel Münchhausen bij Hameln, het park van het Schloss Evenburg te Leer etc. De ruime keuze aan klassieke lantaarns en een uitstekende betrouwbare samenwerking met kennisrijke, hulpvaardige mensen, die altijd weer ook op speciale wensen ingaan, laten ons zeker weer op jullie diensten terug grijpen."

 

Christine Tonndorf
Schlosshotel Münchhausen (DE)

Buitenverlichting testimonial DE NOOD


 

Wat wil je nog meer?

"Bij DE NOOD wordt nog steeds echt ambachtelijk werk geleverd, ze staan voor goede kwaliteit en alles is op maat te maken. Wat wil je nog meer?"

 

 Dhr. van Schijndel

Geffen

 

Neem contact op