DE NOOD Group b.v.

 

DE NOOD Group B.V.

DE NOOD Group heeft de kennis, ervaring (sinds 1924) en vakmanschap in huis om u volledig van dienst te kunnen zijn bij het realiseren van verlichtingsprojecten in de openbare ruimte. Een groep van gedreven, vakbekwame bedrijven, ieder met haar eigen expertise, die tot de top van de klassieke straatverlichting behoort. Dankzij de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in zowel Nederland als het buitenland behoren superieure led licht oplossingen en moderne straatverlichting ook tot de portfolio. Projecten worden samen met u van tekentafel tot oplevering uitgevoerd, waarbij verduurzaming van openbare verlichting en esthetiek hand in hand gaan, van klassiek tot modern.

 

Duurzaam Zeeuws Licht

Duurzaam Zeeuws Licht (DZL) biedt additionele diensten aan bij DE NOOD® en KARELS® Buitenverlichting producten, zoals installatie onderhoud van de straatlantaarns. Hierbij heeft DZL voor ogen om op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze professioneel maatwerk aan haar klanten te bieden, zodat zij kunnen genieten van een optimale licht- en sfeerbeleving. DZL is lid van DE NOOD Group B.V.

 

KARELS Buitenverlichting

KARELS Buitenverlichting, al ruim 40 jaar een betrouwbare producent van ronde klassieke, oud-Hollandse buitenverlichting, tuinverlichting en straatverlichting. Net als bij DE NOOD worden ambachtelijk werk, traditie, en expertise gecombineerd met moderne technieken en materialen. KARELS B.V. is lid van DE NOOD Group B.V.

 

 

PARTNERS IN buitenverlichting

LENZI

Lenzi, opgericht in 1933, is een Franse producent van armaturen en masten voor de Openbare Verlichting. De stijl is met name klassiek, maar ook wat moderner vormgegeven straatlantaarns en buitenverlichting maken deel uit van het portfolio. Prachtige lantaarns van een kwaliteit á la DE NOOD met een duidelijk Franse signatuur. Sinds januari 2014 in DE NOOD Group de exclusief distributeur van Lenzi in Nederland.

 

PHILIPS Lighting

Philips Lighting staat bekend om haar kwaliteit, innovatie en haar streven naar duurzaamheid, waardoor zij een uitstekende partner voor DE NOOD is. Philips Lighting heeft een aantal high end LED-oplossingen ontwikkeld die moeiteloos te integreren zijn in de klassieke buitenverlichting en straatverlichting van DE NOOD.

 

LEDlicht Nederland

LEDlicht Nederland ontwikkeld en produceert hoogwaardige led verlichting voor utiliteit, industrie en de openbare ruimte. Niet alleen de verkoop staat hoog in het vaandel, de herkomst van de gebruikte materialen en de productie zijn zeker zo belangrijk.

 

 

 

Beurzen

 

Dag van de Openbare Ruimte

De dag van de Openbare Ruimte is het grootste evenement voor professionals op het gebied van openbare ruimte. 

 

Symposium openbare verlichting

Hét evenement geheel gericht op openbare verlichting. Tijdens dit unieke symposium werpen toonaangevende sprekers hun licht op actuele thema's in de openbare verlichting. Op de beursvloer presenteren verschillende bedrijven uit de OVL markt (w.o. IGOV Innovatie Platform leden) hun oplossingen en noviteiten voor veilig en functioneel licht in de samenleving.

 

 

 

Algemeen

 

Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde

De Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV) Commissie Openbare Verlichting houdt zich bezig met het opstellen van richtlijnen voor goede openbare verlichting.

 

 

Kennisbank openbare verlichting

Kennisbank openbare verlichting is het platform voor de uitwisseling van kennis over openbare verlichting. Op deze site vindt u publicaties in relatie tot openbare verlichting.

 

 

Lichtbibliotheek

De LichtBibliotheek van Atexlicht is in de afgelopen jaren opgebouwd met vrijwel alle Europese verlichtingsmerken. Het meest complete naslagwerk voor iedereen die vanuit zijn professie behoefte heeft aan informatie over licht. Door wekelijkse updates ontstaat de grootste online LichtBibliotheek. Ook DE NOOD staat met haar brochure buitenverlichting en brochure straatverlichting in de Lichtbibliotheek.

 

Architectenweb

Architectenweb is de grootste Nederlandse architectuursite. De centrale doelstelling is het bevorderen van de communicatie tussen alle partijen binnen de architectenbranche door middel van het medium internet. Leveranciers kunnen hun producten tonen op architectenweb en lid worden van het netwerk.Ook DE NOOD is als leverancier van buitenverlichting aanwezig op het architectenweb.

 

Straatbeeld

Straatbeeld is hét informatieplatform voor iedereen die betrokken is bij ontwerp, inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Met onder meer beschrijvingen van gerealiseerde projecten, achtergrondartikelen, productbeschrijvingen, brancheïnformatie, columns en korte nieuwsberichten. Bekijk de projecten van DE NOOD op straatbeeld:

 

Verlichting.nl

De website van verlichting.nl biedt alle informatie op het gebied van verlichting voor professionals. De bedrijvengids van Verlichting.nl geeft een totaaloverzicht van alle leveranciers van verlichtingproducten en diensten in de markt. DE NOOD Group staat met haar producten, projecten en nieuws in deze bedrijvengids.

 

IGOV Innovatie platform

Het doel van het IGOV Innovatie Platform is het stimuleren en initieren van innovatieve ontwikkelingen op het zowel technische als beleidsmatige of regelgevende gebied van openbare verlichting. Gebaseerd op gebruikswaarde, duurzaamheid, energiezuinigheid, kosten en baten.

 

Neem contact op