Duurzame buitenverlichting van DE NOOD

"Maatschappelijk verantwoord ondernemen moet in ons dna zitten"

 

 

100% recyclebaar

De buitenlantaarns van DE NOOD worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals koper, messing en brons, die 99% recyclebaar zijn. Onze buitenverlichting gaat minimaal 30 jaar mee en kan te allen tijde worden voorzien van de nieuwste energiezuinige verlichting zonder dat er nieuwe buitenverlichting aangeschaft hoeft te worden.

 

Samenwerking Philips

Niet alleen de lantaarns van DE NOOD zijn duurzaam, ook streven wij ernaar om onze straatlantaarns van de nieuwste energiezuinige verlichting te voorzien. Door middel van onze nauwe samenwerking met Philips kunnen wij onze klanten de modernste en duurzaamste verlichtingstechnieken aanbieden.

 

Afvalscheiding

Het gescheiden inleveren van afval spaart grondstoffen en energie uit, en voorkomt veel milieuvervuiling. Genoeg redenen dus voor DE NOOD om dit consequent te doen. Veel verschillende soorten afval, zoals koper, messing, brons, ijzer, RVS, glas, olie, papier- en verfproducten worden strikt gescheiden.

 

Inzetten personeel voor sociale doeleinden

DE NOOD hecht veel waarde aan haar omgeving. Mede hierdoor zetten de medewerkers van DE NOOD zich in om te helpen bij sociale doeleinden. Denk hierbij aan het (ver)bouwen van een jeugdhonk of het opknappen van een kantine. Weet u een goed initiatief waar de medewerkers van DE NOOD mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

 

FSC gecertificeerd drukwerk

DE NOOD laat al haar drukwerk drukken op FSC gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

 

 

<<Vorige      Terug naar MVO>>

 

Neem contact op