DE NOOD ontwikkelt in samenwerking met haar partners continu nieuwe producten om mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van duurzame en slimme straatverlichting.RGBW (multicolor) led

RGBW led is een led module die het mogelijk maakt alle kleuren van de regenboog te projecten. Door het toepassen van RGBW led kan de straatverlichting net dat beetje extra sfeer en gevoel geven bij feestdagen, evenementen of juist functioneel ingezet worden voor het aanduiden van routes aan de hand van kleur of bij calamiteiten. De verlichting kan op afstand ingesteld of aangestuurd worden en is tevens te bedienen met een app op de smartphone.

 

SmartCity control

Met de SmartCity control app kan zeer eenvoudig, op ieder moment, één van scenario's van de RGWB led verlichting in de openbare ruimte worden ingeschakeld via de webapp op de smartphone. De SmartCity control is vervolgens ook te combineren met de SmartCity safety control app: met één handeling de calamiteitenverlichting inschakelen.

 

SmartCity safety control

DE NOOD presenteert, in samenwerking met LEDlicht Nederland, de nieuwste calamiteiten app: de SmartCity safety control app. Deze app maakt het mogelijk voor politie, handhaving en andere bevoegden met één handeling de openbare verlichting in te schakelen naar maximaal niveau (omgekeerd dimmen). Hiermee wordt optimaal zicht gecreëerd bij situaties waar extra borging van veiligheid vereist is.

 

CityColor led spot

Uitstekend geschikt voor het aanlichten van bomen, kunstwerken en gevels: de CityColor spot. Toe te passen als aanvullende verlichting in bijvoorbeeld de bovenkap van openbare verlichting. Vanwege de draai en kantelbaarheid exact instelbaar en aanpasbaar als de omstandigheden veranderen, zoals groei van bomen. Opgebouwd uit geanodiseerd aluminium is de CityColor ledspot leverbaar met een witte lichtkleur of met RGBW belevingsverlichting.

 

NU-Led RGBW tube (multicolor led)

Led module in te bouwen in nieuwe en bestaande armaturen van DE NOOD. De module is voorzien van een RGBW led chip waarbij de witte led een lichtkleur kent van 6.500K en een CRI van >80. De NU-Led is voorzien van een DMX512 aansluiting ten behoeve van een externe aansturing (levering derden)

 

Samenwerking DE NOOD/Duurzaam Zeeuws Licht en Tvilight

Twee bijzondere bedrijven hebben de handen in elkaar geslagen met als doel om gezamenlijk verder inhoud te geven aan het concept van Smart City: DE NOOD Group/Duurzaam Zeeuws Licht en Tvilight.

 

Neem contact op