Straatverlichting testimonial DE NOOD

 

 

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

"Brielle, stad van nu met de sfeer van toen. Daarin passen voortreffelijk de Leidse Kap en de Haagse mast van DE NOOD. Door de klassieke uitstraling van deze combinatie is het niet alleen een genot om in de avonduren door de binnenstad te lopen maar ook overdag! Uit ervaring weten we inmiddels ook dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat van DE NOOD."

 

Marc van der Weel

Projectmedewerker Gemeente Brielle

Straatverlichting testimonial DE NOOD

 

 

Eerlijkheid duurt het langst

 

"Eerlijkheid duurt het langst, zo zou ik omschrijven wat de producten zijn die geleverd werden én worden door DE NOOD in een markt die vanuit het verre China ons overspoelt. De uitstraling van alle medewerkers om vooral de kwaliteit hoog te houden hebben op mij diepe indruk gemaakt."  

 

Luc Mekel

Senior Projectleider Verlichting

Ingenieursbureau Den Haag

Straatverlichting testimonial DE NOOD


 

DE NOOD denkt met je mee

 

 "DE NOOD is een bedrijf wat staat voor kwaliteit. Met een prachtige collectie (historische) masten en armaturen onderscheidt DE NOOD zich van alle andere lichtfabricanten. Specifieke wensen in de verlichting? DE NOOD denkt met je mee."

 

Jan Dalebout

Gemeente Schouwen-Duiveland

 

 

 

 

 

 

 

Straatverlichting testimonial DE NOOD

Goede samenwerking tussen DE NOOD, DZL en de gemeente Zoetermeer

"De Dorpstraat en enkele omliggende straten in de gemeente Zoetermeer worden verlicht door de alom bekende gietijzeren lichtmasten met armaturen van DE NOOD type 'Classic en Elegance'.  Naast de energie besparing van ca. 40% en een besparing in onderhoud van ca. 44 % is het beeld van de Dorpstraat lichttechnisch fraaier en zeer gelijkmatig geworden.

Een zeer geslaagd project, zowel bij politiek als winkeliersvereniging, waarbij de samenwerking tussen DE NOOD en Duurzaam Zeeuws Licht enerzijds en de gemeente Zoetermeer anderzijds erg goed is geweest.

Snel gedaan en geen enkele klacht ontvangen, hetgeen ongebruikelijk is. Ook de reacties uit de Dorpstraat zijn alleen positief te noemen. De dorpsstraat is een stuk sfeervoller geworden."

 

Jaap van Hofwegen

Gemeente Zoetermeer

 

Neem contact op